About

TVBulgaria е блог за тв ревюта, критики, новини и коментари.

Решихме, че е време в българското интернет пространство да се появи място, в което да може да се прочетат нещо повече от PR статии и рекламни съобщения за телевизията у нас. Тук ще се опитаме да ви предложим сериозни, но четивни анализи на случващото се на тв пазара, най-пресните и проверени новини, любопитни статии и анкети. Ще правим и ревюта. Когато нещо ни допадне – ще го похвалим. Когато не ни хареса – ще се опитаме не просто да го оплюем, а да обясним какви, според нас, са проблемите му. Нямаме фаворити, нямаме врагове, нямаме нарочени компании, телевизии и предавания. Ще сме искрени, пък дори да рискуваме негативно звучене.

На по-късен етап ще разнообразим съдържанието с още много нови рубрики, профили на значими личности от света на телевизията, информация за случващото се в бранша в страните, близо до нас, интервюта и други. Но за това има време.

Вие също можете да се включите с ваши материали, коментари или забележки. Можете да се свържете с нас на tvbulgariablog@gmail.com

Има ни и във Facebook на адрес: http://www.facebook.com/pages/TVBulgaria/148672808514728. Ако ви допадаме, а и за да получавате известия за нови публикации – харесайте ни там или се абонирайте за блога като натиснете съответния линк за това.

Можете да ни следвате и в Twitter – http://twitter.com/#!/TVBulgaria

Приятно четене.

Advertisements

5 comments

  1. ам може ли да кажете какво предстои или какво да очакваме по Диема Фемили Нова телевизия и БТВ какви точно сериали и дали Стъклен дом ще продължи

  2. КОИ СТЕ ВИЕ?

    Този блог е супар. Недоумявам само едно. Защо всички коментари, а и самият блог са анонимни. Защо ви е тази анонимност?

  3. Анонимен

    Защо не напишете една статия за Българ (balgar.bg) ? На фона на всичко дебилско в тази държава се прави едно много качествено нещо… :))

  4. Анонимен

    КОИ СТЕ ВИЕ?, това е българският сайт на ceetv.net, един международен сайт за новини от телевизии.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s