Милионерските търсения на TV7 като пошла сапунка

_____________________________________

Заглавие: „Милионер търси съпруга“

Оригинално заглавие: Милионер търси съпруга

Държава: България

Създадено от: No Frame Media

Канал: TV7

Жанр: риалити

Продуцент: Виолета Сечкова, Емил Кошлуков

Водещ: Диана Любенова

Режисура: Мирослав Димитров, Христо Йоргов

Сценарий: Борислав Огнянов

Главен редактор: Ценка Димова

Официален сайт: www.milioner.tv7.bg

____________________________________

Има две продуцентски къщи в България, чиито тв проекти са в разрез с всичко, което знаем за качествената телевизия. Едната е международно известна сред големите лицензодатели като компания, с която, веднъж опарили се, те отказват да реализират свои проекти. Другата е притежавана от бивша манекенка, известна като водеща на най-посредственото шоу, излъчвано по bTV. А там все пак дават и Аламинут.

За зла беда именно No Frame Media стои зад поредния „авторски“ риалити проект на набиращата скорост TV7. Сглобено от различни компоненти на няколко сходни предавания, Милионер търси жена е новият телевизионен Франкейщайн. Ще оставим настрана вечните си оплаквания от начина, по който е продуцирано и направено предаването – ревютата ни започват да си приличат все повече поради copy-paste грешките, които се репродуцират във всяко второ българско шоу. Ще пренебрегнем и разказа тип „бърборино“, защото повече от безкрайно празнодумие в него трудно може да се открие. Ще оставим без коментар дори очевидно подставените моделки от различни агенции, наети от No Frame Media за целите на предаването си, което тутакси обезмисля съотнасянето към него на думата „риалити“.

Нека се съсредоточим върху самата концепция на новата програма на TV7, които агресивно се опитват да се разрастнат като обем на аудиторията си. Че полшостта и чалготията са прийоми, с които огромната част от българските телевизии и продуценти се изкушава да примами все по- оскотелия зрител, не е новина. Но да превърнеш един от най-видните пишман-бохеми и простаци в главен герой на сводническо предаване, в което млади момичета се предлагат като безлична стока с единствената цел да докопат някакъв изкривен стандарт за успеха, вече е просто гнусно. Самата идея да се прокламира целта да станеш мутреса като ценност е най-меко казано неприемлива. И ако в САЩ и Великобритания има подобни предавания, те са подведени по една доста по-различна, а и доста по-атрактивна плоскост. У нас Милионер търси съпруга не показва нищо повече от една цинична седянка, която отблъсква зрителя за пореден път от така наречените VIP-среди. Тази извратена сапунена сага е безмислена, вулгарна и безидейна. Халал да са им рейтингите на TV7, но ако разбиранията им за entertainment се въплъщават в „произведения“ като Star Machine и Милионер търси съпруга ги очаква дълъг път… надолу.

Оценка: 1 от 5

Advertisements

4 comments

 1. vitko_politkov

  Харесвам ТВ7, но къде тръгнаха да се състезават с бТВ да копират NOVA. То се видя че нулевия епизод на „Фермер търси жена“ предизвика интерес и всичко се втурна да прави подобни формати. Обаче да видиш как някакво момиче на 18 години иска да става жена 60 годишен дядка, направо е извращение!

 2. Anton

  Риалити от тоя тип не бяха ли хит преди 5-6 години?? Мина им времето!

 3. Andon

  @Anton, ами с вашето „Умна и красива“? Ставате досадни с тези конкурси на слави! Пуснете турска сапунка в 22:30 че ви са малко през деня, така и така направихте от бТВ на бТВ Тюрк!

 4. nato

  Ами щом великият Карбовски дава трибуна онзи простак Митьо Пищова да се жали как му бегАла булката и дори размятаха некви обувчета тип „Пепеляшка си изгуби пантофката и сега по калъпа търсим нова …“, какво се учудвате, че някой се е навил да прави кастинг на мутреси )))))))))

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: