„Господари на ефира“ отново с критики към bTV

Снимка: gospodari.com

Само за шест седмици шоуто по bTV Господари на ефира излъчва втори критичен материал към канала, който го излъчва. В края на декември предаването намекна че ситкомът Домашен арест плагиатства сюжета, репликите и декорите на американския сериал Двама мъже и половина.

Любопитна подробност е, че през януари продукцията на Global Vision изпадна от топ 50 на най-гледаните тв програми, а предаването на Global Films Море от любов бе свалено от ефир. Коментарът дали тези факти са съвпадение или не оставяме на любителите на конспирации.

Днес заигравката между bTV и Господари на ефира продължава, след като стана ясно че шоуто връчва „Златен скункс“ на журналиста Елена Розберг. Поводът е свалянето й от екран заради слабите резултати на предването, което Розберг водеше – Преди обед. Репортажът ще бъде излъчен тази вечер.

Докато първият материал има своите явни основания, този прилича на излишно и откровено заяждане. Розберг далеч не е единственият водещ, прекарал кратко време на екран, а качествата й на журналист са безспорни. В този ред на мисли „удостояването“ й със срамната статуетка на шоуто изглежда самоцелно.В същото време Господари на ефира пропускат далеч по- фрапиращи случки, които да „възнаградят“.

Договорът на шоуто изтича в края на настоящия телевизионен сезон.

Един коментар

  1. TV maniak

    Господари на ефира да връчат Скункс на собственото си свалено предаване Море от любов и на продуцента Магардич Халваджиян!

  2. mrry

    Единственото предаване, което гледам по бТВ!

  3. Анонимен

    Да бе, ебати тъпаците… Тия пък кой ли ги гледа изобщо, та са си повярвали, че могат да оценяват…

  4. Mushi

    Тенденциозно или не, няма значение. Тая заслужава и истински скункс в лицето. Къде се бута на стари години с тая „визия“ и „говор“?!

  5. Анонимен

    Господари на ефира са много поръчкови, направих много сериозен сигнал за известен бизнесмен арменец, те го разгледаха и после нищо не направиха.

  6. mrry

    Не мисля, че Елена Розберг заслужава тази награда, тя е за Мартин Захариев и Викито Политова. Водещата е добра, ама предаването бе булвоч, както и цялата програма на бТВ! Когато стана големия трансфер преди 3-4 години, Маги и бТВ ни обещаваха, че предаването ще се излъчва на живо, ще бъде излъчвано в слота около 21h и ще има публика…. е само последното се случи, може би защото само то зависи от продуцента. Надявам се господарите да се завърнат в стария си дом и да се излъчват по-рано.

  7. Анонимен

    Много искам да свалят господари на ефира от екран! Въобще не ги гледам! Чудят се с какво да си запълнят 20-минути! А водещите са направо противни, особено онова прасе Геро! Дано не им подновят договора от бтв!

  8. дани

    Много искам да свалят господари на ефира от екран! Въобще не ги гледам! Чудят се с какво да си запълнят 20-минути! А водещите са направо противни, особено онова прасе Геро! Дано не им подновят договора от бтв!

  9. viki

    Gospodarite i More ot liubov nqmat nishto obshto

  10. MARIA

    ZLATEN SKUNKS ZA BTV CE SVALIXA MORE OT LUBOV S VISOKIA RETING KOITO IMAXA

  11. Anton

    Господарите са едно лековато предаване което не може да претендира за сериозни разследвания, камо ли да издава тежки присъди със скунксове. Факт че скунксът трябваше да иде в Мартин Захариев, но да се драматизира толкова тая ситуация е смешно. Това е просто едно забавно шоу.

  12. Pingback: Позиция на Global Vision по повод публикацията „Господари на ефира“ отново с критики към bTV“ | България

  13. Misho

    Мястото на Господарите е в 7 дни!

  14. mia

    много хубаво предаване показва недостатаците и големите гафове на политици упрабляващи / в общините,кметствата ,измамници и т.н./Но явно на някои не му изнася критиката и недостатаците ни като цяло ,затова говорят за свалиане на предаването.Ако повечето от предаванията ни бяха такива.ако много от йурналистите ни бяха смели и безпощадни и хората си вадеха поуки от всичко мойе би ще сме малко по израстнали морално ,духовно ,а и мойем да се доближим до Европа или както казваше Тодор колев -Да го стигнем американците

Вашият коментар