Главобол със „Съдебен спор“

Неделя. Ден за почивка. Ден за покой… Поне докато не си пуснете Станция Нова. В случай, че преживеете какофонията при Люба Кулезич, ви очаква най-шумното, най-многословното и най-безумното предаване в неделя: Съдебен спор. В шоуто, което излага на показ битови скандали и съседски разпри, се стараят да ви осигурят максималните децибели шумотевица, в която всички от водещите през участниците до съдията се надвикват, докато се опитват да изяснит спорове и делби, които не вълнуват на практика никого. Водещата Нана, която навремето вдигаше често безмислен джангър в Сблъсък, е точно на мястото си в тази лудница, единственият резултат от която е че надува главите на зрителите в неделната сутрин. Всяка седмица Нана срича в аутокюто историите на хора, които нямат адекватността да преценят начина, по който шоуто буквално се гаври с тях в името на рейтинга.  Който също не се случва.  Най-нелепото е, че след изрази от типа на: „Да ослепея ако лъжа!“ и „Той е педераст тоа!“ съдия Искра Онцева формира „присъда“, формулирана от сериозни професионални термини, които стоят карикатурно на фона на цялостната каша. В крайна сметка този freak парад има един недостатък над всички останали – абсолютно безмислен е. Ако все пак си падате по вещерски крясъци, бабешки клетви, плоски съдийски коментари и истерии по телевизията – това е вашето шоу. В противен случай пропуснете Съдебен спор.

Оценка: 1.5 от 5

Един коментар

  1. krasimirvm

    Какви ли не обидни епитети се произнасят на обществени места та защо не и в съда , така че мен лично нищо не ме учудва от днешното предаване по НТВ.

  2. защо трябва да е смислено нещо че да се излъчва, телевизията е да забавлява и това е основната причина да се гледа, ако това нещо е забавно за някого нека си го гледа

Вашият коментар