Nova търсят разнообразие в програмата и партньорите си

Снимка: 24 часа

В интервю за вестник 24 часа изпълнителният директор на Нова броудкастинг груп Светлана Василева дава някои подробности около програмната схема за есента на основния канал на групата – Nova. В интервюто Василева потвърждава втория сезон на Аз обичам България, за който ви съобщихме преди време*. Другите новини са следните:

Стани богат ще се завърне в ефира най-рано догодина с обновена концепция и съдържание.

Шоуто на Иван и Андрей ще бъде тотално променено.

Paprika Latino продуцират и трите нови формата за телевизията – Черешката на тортата, X Factor и Фермер търси жена. Настояването именно тази компания да направи X Factor е била на лицензодателите от Fremantle Media. Paprika нямат подизпълнител в лицето на някоя от българските продуцентски фирми.

Old School Productions ще работят по няколко проекта за канала.

Chuckov Brothers ще снимат сериал за телевизията, който може да тръгне още тази година. По-рано през 2011-та те пожънаха успех с филма Tilt. 

Забранена любов ще продължи да се снима.

– Василева иска да работи с максимален брой продуценти на пазара. В момента за Nova снимат основно Paprika Latino, Teleman и Old School Productions. Компании като Global Films, SIA и Dream Team Productions са обвързани с bTV Media Group, но Василева изявява желание за вбъдеще да работи и с тях.

Nova ще инвестират в дългосрочни проекти месеци преди реализацията им – практика, непозната у нас.

https://tvbulgaria.wordpress.com/2011/06/13/от-nova-пак-ще-обичат-българия-иван-и-андре/

Един коментар

  1. Pingback: Nova търсят разнообразие в програмата и партньорите си | България

Вашият коментар