Слухове и факти: 20 юни

В първия ден от снимките на кастинг епизодите на Гласът на България стана ясен и четвъртият съдия в шоуто. След Миро, Ивана и Кирил Маричков, можем да обявим името и на последния треньор в предаването. Това е поп-певицата Мариана Попова, която нашумя с парчето си, с което участва в конкурса Евровизия . През 2008 година тя се включи и в друго музикално предаване на bTV – Великолепната шесторка, и дори го спечели.

bTV Media Group ще продължат да поддържат интереса към готварските предавания с риалити шоуто Поверително от кухнята. То започва от 2 юли по bTV Cinema. Nova пък ще отвърнат с повторение на последния, седми сезон на Доктор Хаус. Новият сезон ще се излъчи наесен веднага след американската си премиера.  Тази седмица две от знаковите предавания на канала ще излъчат последните си епизоди преди лятната ваканция. Това са Сделка или не и Станция Нова. Каналът успя да пребори на два пъти вчера най-големия си конкурент. Освен триумфа на Фермер търси жена Nova изпревариха и политическото шоу Отпечатъци на bTV с анимационен филм в неделната утрин, събирайки двойно повече зрители от предаването на Мира Баджева.

Добри новини се родиха и около City TV, които закупиха правата да излъчват някои от най-успешните риалити и музикални програми на MTV Networks. От днес телевизията ще излъчва шоута като My New BFF с Парис Хилтън, както и Laguna Beach.

Вашият коментар